Installatieservice voor al uw systemen in Schijndel

Onze installatieservice heeft al voor talloze en uiteenlopende opdrachtgevers, zowel zakelijk als particulier, meer woon- en werkcomfort opgeleverd. Wij zijn u graag van dienst op het gebied van installatietechniek voor al uw systemen, zoals uw centrale verwarming, sanitair, maar ook zonne-energiesystemen. Vanuit Schijndel werken we al 36 jaar met veel plezier, kennis en kunde in de omgeving van Tilburg, Helmond, Den Bosch en Eindhoven. Wij kunnen u van A tot Z van dienst zijn, met werkzaamheden als loodgieterswerk, riolering, en warmtepompinstallaties. J. van der Heijden is CO- vakmanschap gediplomeerd die alle installatiewerkzaamheden volgens de laatste technische ontwikkelingen realiseert. Neem snel contact op voor kundig advies over uw situatie. Wij klaren de klus snel, vakkundig en tegen een eerlijke prijs. Laten we aan de slag gaan.

Klik hier voor uw klus!

Benieuwd naar wat we zoal kunnen? Bekijk onze projecten, en neem contact op om te zien wat we voor u kunnen betekenen!

Centrale verwarming

Wij verzorgen de installatie van complete cv-installaties en het vervangen van cv-ketels voor zowel particulieren als bedrijven. Daarbij zetten we uw wensen voorop. Van advies, tot montage en onderhoud: wij weten wat bij uw woningsituatie past. Informeer naar alle mogelijkheden om er warmpjes bij te zitten.

Waterleidingen en riolering

Met jarenlange ervaring weten wij precies hoe we een goed werkende waterleiding aan moeten leggen. Daarbij werken we alle leidingen mooi weg in de muren en vloeren. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Sanitair installatie

Wilt u een nieuwe badkamer of de huidige opknappen of moderniseren? Het installeren van badkamers of toiletruimtes vereist vakmanschap. J. van der Heijden heeft de kennis in huis en is volwaardig badkamermonteur en tegelzetter. We kijken graag samen naar uw wensen en de mogelijkheden, dus neem snel contact op.

Gasleiding, haard, fornuis

De aansluiting van een gasleiding vraagt om kennis en expertise. Wij hebben jaren ervaring in het installeren van cv-ketels, gashaarden en gasfornuizen. Daarbij houden we rekening met de strengste veiligheidsvoorschriften en controleren we iedere gasleiding na het aanbrengen op gasdichtheid. Zo garanderen wij een veilige en werkende installatie.

Voor al uw klussen

  • Lood- en zinkwerk
  • Koperwerk
  • Cv-installatie
  • Onderhoud en vervanging van cv-ketels
  • Warmtepompen
  • Zonne-energiesystemen
  • Gasinstallaties
  • Waterleidingen
  • Sanitaire installaties
  • Service en onderhoud 

Profiteren van onze installatieservice? Bel: (073) 549 49 13

Klik hier om de klus te klaren!